2023. 01. 31.

Lépj színre! tánckihívás

Lépj színre! tánckihívás a TikTokon szabályzata


A szervező a @kultzona_official TikTok felhasználó üzemeltetője, mely a teljes körű lebonyolítást végzi.
A játék feltételei a következők:
Sorozatban 4 db videó jelenik meg a @kultzona_official TikTok felületén
#lépjszínre tánckihívás címmel, ha ezen videókból legalább 3-at teljesítesz, tiéd lehet 2 db jegy a Szegedi Nemzeti Színház, Peron-swing előadására, március 28-ra.
Mit kell pontosan tenned?
Az általunk feltöltött videóban a Szegedi Nemzeti Színház Tánckara által bemutatott mozdulatsort leköveted, felveszed a TikTok felületén alkalmazható duett opcióval, és az így elkészült videót nyilvánosan megosztod. Fontos még, hogy használd a
#lépjszínre hashtaget, és jelölj meg minket is rajta: @kultzona_official.
Az így befutott videókat mi is közzétesszük az oldalunkon és az ott legtöbb lájkot elérő videó tulajdonosa megkapja a nyereményt. A lájkok gyűjtése egészen az utolsó tánckihívásos videónk feltöltését követő egy hétig történhet, amikor lezárjuk a játékot.
A nyertessel privát üzenetben vesszük fel a kapcsolatot a TikTok felületén, ha nem sikerül, vagy a nyertes visszautasítja a nyereményt, akkor újabb nyertest keresünk fel, mely azon felhasználó lesz, aki a második legtöbb lájkot kapó videót feltöltötte.
A játékban való részvétel feltétele:
A nyeremény készpénzre nem váltható, valamint másik jegyre nem cserélhető.
18. életévüket betöltött cselekvőképes természetes személyek vehetnek részt.
A Játékosok a játékban történő részvételükkel maradéktalanul elfogadják a jelen játékszabályzatban foglaltakat.
Játékost terheli a saját részvételéhez szükséges technikai és egyéb feltételek megteremtése, fenntartása és az ezekből származó minden költség és felelősség viselése.
Játékos kizárólag a saját felelősségére végzi el a látott táncgyakorlatokat.
Szervező jogosult bármely játékost kizárni, különösen, ha a játék kapcsán visszaélés vagy a feltételek megszegésének gyanúja merül fel, vagy ha valamely játékos a játék lefolyását bármilyen módon manipulálja, vagy bármely módon rosszhiszeműen jár el. Szervező kizár minden, a játék használatából eredő közvetlen vagy közvetett kárral és költséggel kapcsolatos kártérítést és kártalanítást.
A játékban történő részvétellel összefüggő vitákkal kapcsolatosan a Szervező mindennemű felelősséget elhárít. A Szervező nem vállal semmilyen felelősséget, és minden kártérítési igényt kizár a játékban való részvétellel összefüggésben felmerült esetleges károkkal kapcsolatban. A Szervező nem felelős azokért, a játékost vagy bármely harmadik felet érintő esetleges károkért vagy személyi sérülésekért, amelyek a játékkal összefüggésben, vagy a nyeremény bármely módon történő felhasználásából adódnak.
Szervező fenntartja annak jogát, hogy más online platformon (Facebook, Instagram) is hirdesse a tánckihívást.
A Játékos a videó feltöltésével automatikusan hozzájárul, hogy a felhasználónevét, nevét, és profilképét nyilvános posztban láthatóvá tegyük. Játékos a videó feltöltésével automatikusan elfogad minden rá vonatkozó szabályt.
A játékban való részvétellel Játékos automatikusan elfogadja a fenti feltételeket.
A játékban résztvevőktől Szervező semmilyen adatot nem kér be, adatot nem kezel.
Szervező kijelenti, hogy jelen Játék – a TikTok, Instagram vagy Facebook platform használatán túl –nem áll kapcsolatban egyikkel sem, a promóciót azok nem támogatják, ajánlják vagy szervezik.
Jelen szabályzatra a magyar jog irányadó. 2023.01.31.

Gengszterek

Maffia sztepp Mindig felüdülés egy kuriózummal találkozni a Szegedi Nemzeti Színház műsorában; valami olyannal, ami más, mint a többi előadá...